Airconditioning

Optimaal Comfort en Duurzaamheid met Onze Geavanceerde VRF/VRV Systemen

Bij Warmtepomp-Holland begrijpen we de behoefte aan een aangenaam binnenklimaat in verschillende ruimtes, of het nu gaat om kantoren, hotels, sportscholen, restaurants, laboratoria, ziekenhuizen of andere zakelijke gebouwen. Daarom bieden wij geavanceerde VRF/VRV-systemen die zowel koelen als verwarmen, en zelfs ventileren, voor een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid.

 

Bereken je investering Advies B2B

Onze airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, waardoor ze geschikt zijn voor grote ruimtes en efficiënt werken bij hogere temperaturen. Bovendien zijn onze systemen gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen.

Met onze airconditioning oplossing bent u verzekerd van een comfortabele temperatuur in uw bedrijfsruimte, zowel in de zomer als

Een airconditioning geeft een hoop voordelen:

  • Airconditioning zorgt voor koelte op warme dagen en warmte op koude dagen.
  • Doordat de lucht gefilterd wordt zorgt airconditioning voor een schone lucht wat beter is voor je gezondheid.
  • U kunt een ruimte gericht verwarmen, hierdoor bespaart u fors op uw energiekosten.
  • Het gebruik van een airconditioning kan het leven een stuk aangenamer maken.

 

Waarom Kiezen voor Onze VRF/VRV Systemen?

  • Energiezuinigheid: Onze systemen zijn ontworpen om energie-efficiënt te werken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw bedrijfskosten.

  • Flexibele Toepassing: Of u nu een kantoor wilt verwarmen, een hotelruimte wilt koelen, of een restaurant van de ideale temperatuur wilt voorzien, onze VRF/VRV-systemen zijn breed inzetbaar en passen zich aan uw behoeften aan.

  • Hoofdverwarmingsoptie: Onze systemen zijn geschikt om uw hele gebouw te koelen of verwarmen, waardoor ze dienst kunnen doen als uw primaire verwarmings- en koelingssysteem.

  • EIA Aftrekbaarheid: Als ondernemer komt u in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek (EIA), wat betekent dat u een deel van uw investering in onze duurzame systemen kunt aftrekken van uw fiscale winst. Dit kan aanzienlijke voordelen opleveren voor uw bedrijf.

  • Verhoogde Vastgoedwaarde: Een goed klimaatsysteem, zoals onze VRF/VRV-oplossingen, kan de energie-efficiëntie van uw pand verbeteren, wat resulteert in een hogere positie op het energielabel. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar verhoogt ook de waarde van uw vastgoed, wat aantrekkelijk is voor toekomstige huurders of kopers.

Comfort, Productiviteit, en Gezondheid

Een comfortabel binnenklimaat is niet alleen essentieel voor het welzijn van uw medewerkers en gasten, maar het heeft ook bewezen voordelen op het gebied van productiviteit en gezondheid. Minder ziekteverzuim, verminderde verspreiding van virussen en een algeheel hogere productiviteit zijn enkele van de voordelen van een goed geregeld binnenklimaat.

Wat is een VRF/VRV Systeem?

VRV- en VRF-systemen bieden een energie-efficiënte manier om kantoren, hotels en andere zakelijke gebouwen te verwarmen en gelijktijdig te koelen. Dit type installatie, waarbij één buitendeel aan meerdere binnendelen wordt gekoppeld, dankt zijn naam aan het variabele volume aan koudemiddel dat erin zit. Althans, de meeste fabrikanten spreken eigenlijk over een variabele koudemiddel-‘flow’.

Principe van VRF/VRV Systeem

Hoewel er grote verschillen zijn tussen de varianten die bedrijven op de markt brengen, is het basisprincipe van VRV- en VRF-systemen hetzelfde. Ze zijn vooral geschikt voor toepassing in (kantoor)panden waarin tegelijkertijd een verschillende warmte- (of koude)vraag is. Door één VRV- of VRF-unit (of meerdere buitenunits in cascade) aan een batterij fan-coils te koppelen, is het in principe mogelijk om iedere ruimte individueel en naar behoefte van de aanwezige gebruikers te verwarmen of te koelen.

Energiezuinig en mogelijkheid voor aftrekken van fiscale winst?

Een groot voordeel van VRF-/VRV-systemen is dat ze energiezuinig koelen en verwarmen. Omdat ze kunnen verwarmen, worden ze aangemerkt als warmtepompen. Hierdoor komen de meeste installaties in aanmerking voor

 

Benieuwd welke soorten airconditioning wij bij u kunnen installeren?
Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Soorten airconditioning

Er zijn verschillende soorten airconditioning beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en eigenschappen. Hieronder volgen enkele populaire types:

Welke moet ik kiezen?

Het is belangrijk om te overwegen welke airconditioning het beste bij uw bedrijf of woning en leefstijl past. Onze professioneel installateur kan u helpen om de beste optie te kiezen. Neem contact met ons op.

Advies aanvragen