Over ons

Bij Warmtepomp-Holland vinden wij het belangrijk dat u als klant tevreden bent. Met 25 jaar ervaring in huis en grote passie voor de innovatieve techniek staat ons team graag voor u klaar. Door de jaren heen hebben wij de ontwikkelingen binnen klimaatinstallaties altijd op de voet gevolgd. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van klimaattechniek.

Investeer in duurzaamheid

Vandaag de dag is duurzaamheid belangrijker dan ooit. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een warmtepomp aan te schaffen. Vanaf 2026 wordt het zelfs verplicht om bij vervanging van een cv-ketel een warmtepomp te laten installeren. Door het gebruik van een warmtepomp kunt u uw huis verwarmen zonder gebruik te maken van aardgas. Beter voor het milieu en een stuk fijner voor de portemonnee. Door middel van zonnepanelen kunt u uw elektriciteitsbehoeften voorzien van groene stroom. U kunt dus de energiebehoefte van uw warmtepomp voorzien door het gebruik van zonnepanelen.

Ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn experts in het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installatieprojecten. Ook voor duurzaam advies zijn wij de juiste partner. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u in iedere branche van dienst zijn. Of uw project nu klein of groot is, onze enthousiaste vakspecialisten staan graag voor u klaar. Doordat wij actief in heel Nederland zijn kunnen wij groot inkopen. Hierdoor hebben wij een grote voorraad waardoor alles direct leverbaar is tegen een zeer voordelige prijs.